Toine Prudon nieuwe Area Sales Manager voor Maan Engineering 14 Sep 2016

Toine Prudon nieuwe Area Sales Manager voor Maan Engineering

Toine Prudon is per 1 juli als Area Sales Manager in dienst bij Maan Engineering uit Raalte. Toine Prudon is verantwoordelijk voor de internationale accounts op het gebied van narrow web coating technieken. Maan Engineering levert aan deze sector hoogwaardige hotmelt- en silicone coating machines. Een belangrijk onderdeel hiervan is de innovatieve Inlinerless Module. Deze module en bijhorende coatingtechnieken worden, in bijzijn van Toine Prudon, gepresenteerd op LabelExpo Chicago.

Inlinerless Module op LabelExpo
Samen met US agent Yves Lafontaine presenteert Maan Engineering in stand 2002 haar roll-to-roll coating assortiment, bestaand uit het Silicone en Hotmelt Coating Station. Onder andere met de standaard configuraties voor linerless en laminaat productie. Maan Engineering techniek onderscheid zich op het gebied van constantie kwaliteit, gebruikersgemak en innovatiekracht.

Toine Prudon
Toine Prudon heeft jarenlange sales ervaring bij o.a. Océ/Canon, SwissQprint,Screen Dainippon en Gerber Technologie. Bij Maan Engineering versterkt hij het sales team en is hij verantwoordelijk voor de agenten in GB, Scandinavië en Amerika en voor alle internationale accounts.